Тази събота (2 март) от 20:00 ч. по bTV Бригада Нов дом“ ще

...
Тази събота (2 март) от 20:00 ч. по bTV Бригада Нов дом“ ще
Коментари Харесай

Димитър Бербатов ще сбъдне детска мечта в Бригада нов дом

Тази събота (2 март) от 20:00 ч. по bTV  " Бригада Нов дом “ ще подчертава върху силата на духа, вдъхновението и смисъла от запазването на историческата ни памет като преобрази изоставено 100-годишно учебно заведение в комфортен дом единствено за пет дни.

Герой в новия епизод е Надежда - самотна майка, която с усмивка и възторг гони фантазиите си, без значение какъв брой смели й се костват те. Преди няколко години тя съумява да купи 100-годишно изоставено учебно заведение в окаяно положение. От тогава до през днешния ден тя се пробва със лични старания, работейки постоянно на седем места, да трансформира учебното заведение в дом за нея и 7-годишната й щерка Савана.

Вдъхновени, стимулирани и заредени от историята на Надежда и Савана, майсторите от " Бригада Нов дом “, дружно с водещата Мария Силвестър ще побързат да стартират работа по новия обект, който основен чорбаджия Калин Евтимов ще дефинира като " най-мащабното нещо, правено в това предаване “.

Мечтата на дребната Савана е да стане професионален футболист, по тази причина Мария ще приготви трогателна изненада за нея, в която взе участие самият Димитър Бербатов. Преди това пък феновете ще си напомнят един от най-обичаните участници във " Фермата “ 6 – Борислав Стефанов, който ще " удари “ нужното рамо на своя другар Калин и майсторите в работата по тежкия за работа обект.

Всички компликации, безсънни нощи и напрегнати ремонтни действия ще придобият смисъл сега, в който фамилията стъпи за първи път в новия си дом.  " Това напряко е сбъдната фантазия, това е магия! “, прочувствено ще възкликне Надежда в края на епизода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР